Stichting nieuw thuis voor huisdieren
  

 
Welkom op de herplaatsingspagina van de
honden van de Snth.

Heeft u interesse in één van deze honden?
Neem dan contact op met onze herplaatsingsdienst.
Kijk voor het spreekurenoverzicht op de contact-pagina, te bereiken via het menu links.
Krijgt u op een van deze nummers geen gehoor, spreek dan de voicemail in en u wordt zo spoedig mogelijk teruggebeld.

Klik op de pasfoto voor een link naar hun eigen (foto)pagina.

Sydney

Sydney is een Australische Jack Russell-reu, geboren 26-11-2002. Een rustig en zachtmoedig oud baasje, die geen vlieg kwaad doet. Hij is vriendelijk naar iedereen, met name ook naar kinderen (groot en klein). Visite wordt enthousiast begroet. Hij volgt je trouw overal, en ligt graag dicht tegen je aan. Hij verdraagt geen kip, krijgt dan jeuk. Hij heeft geen problemen met andere honden, wel heeft hij -sinds een nare aanvaring met een Rottweiler- weinig op met grote zwarte honden. Katten is hij niet gewend, maar hij benadert ze voorzichtig. Hij heeft nog nooit los gelopen. Helaas is zijn bazin pas overleden, en zijn baas is veel van huis ivm werk. Sidney kan wel een paar uurtjes alleen zijn, maar als het te lang wordt gaat hij blaffen. Dit is natuurlijk een erg onwenselijke situatie. Sidney vraagt niet veel, maar hoopt wel op gezelschap, en biedt beslist nog veel gezelligheid. Wie gunt dit leuke hondje nog een fijne oude dag?
Hij verblijft in Waddinxveen

Feniks

Feniks is een leuk ventje en is een gecastreerd naakthondje van 5 jaar. Oorspronkelijk afkomstig uit Spanje waar hij is opgegroeid in het asiel met o.a. een hele roedel naakthondjes. Het is een vriendelijk hondje, lief en zachtaardig, heel erg gesteld op menselijke aandacht maar zeker ook op contact met soortgenootjes. In het opvang gezin woont hij met 2 andere honden en 7 katten. Hij ligt graag samen met een van de hondjes in de mand of de bench en de katten negeert hij gewoon. Hij is zindelijk, wandelt graag, hoewel hij andere honden buiten wel wat spannend vindt. Dit moet dan ook rustig en goed begeleid worden. Fenix is een echte lieverd en heel gevoelig. Hij kan hier en daar zeker nog wel wat opvoeding gebruiken. Met zachte hand en vriendelijke duidelijkheid gedijt hij het best. Fenix is gechipt, geënt, ontwormd en negatief getest op de mediterrane ziektes. Kortom een leuke gezonde hond. We zoeken voor hem een lieve baas die begrijpt dat het toch wel even duurt voordat hij weer gewend is, die voldoende tijd heeft en hem als een echte hond behandelt. Die hem duidelijkheid en veiligheid biedt en dit alles met zachte hand. Het zou heel fijn zijn als er al een andere, stabiele hond in het gezin is waar hij ook lekker tegenaan mag kruipen. Feniks is geplaatst

Shadow

Shadow is een lieve, onzekere hond.
Shadow heeft het niet makkelijk gehad in zijn leven. Hij is via een broodfokker gekocht, die beweerde dat hij toen 8 weken oud was. De dierenarts stelde echter vast dat hij toen niet ouder dan 4 weken was. Op zo'n jonge leeftijd weggehaald worden bij je moeder heeft natuurlijk grote gevolgen voor de ontwikkeling. Zo ook bij Shadow. Hij was erg onzeker en kreeg in het gezin waar hij woonde daar bovenop te weinig sturing. Zo wist hij helemaal niet meer wat van hem verwacht werd en begon hij uit te vallen naar alles wat eng was; andere honden, vreemde mensen. Dit is dan ook de reden waarom hij is afgestaan.
Voor meer informatie klik je op de volgende link: AnimalsFaith

Diesel

Diesel is een lieve, wat onzekere goedzak.
Diesel is na problemen bij zijn vorige eigenaar, door een bekend hondeninstituut getraind. Hier kwam men echter al heel snel tot de conclusie dat er niks met Diesel aan te vangen was en werd euthanasie geadviseerd. De eigenaren gingen hier echter niet mee akkoord en het instituut heeft Diesel toen doorgeplaatst naar een pakwerker. Diesel is echter een zeer onzekere hond, dus absoluut niet geschikt voor pakwerk. Gelukkig zag de trainer dit ook gauw in en heeft hij ons benaderd. Zo is Diesel bij ons terechtgekomen.
Voor meer informatie klik je op de volgende link: AnimalsFaith

Smokey

Smokey is een lieve, vriendelijke, soms nog wat drukke hond. Smokey is bij ons terechtgekomen via de dierenpolitie, omdat hij bij een jongen terecht was gekomen die niet meer voor hem kon zorgen. Deze jongen had hem weer van iemand anders gekregen, omdat Smokey agressie naar andere honden zou vertonen. Smokey kreeg te weinig rust en sturing, waardoor hij overprikkeld raakte en dit uitte hij richting andere honden. Menselijke aandacht vindt hij soms nog wat moeilijk, waardoor hij hier wat druk van kan worden.
Smokey laat een groot leervermogen zien, dus we twijfelen er niet aan dat hij dit ook snel oppikt. Smokey zoekt kalme, consequente eigenaren met een groot verantwoordelijkheidsgevoel, die Smokey kunnen bieden wat hij nodig heeft, zonder hun eigen behoeften daarbij op de eerste plek te zetten.
Voor meer informatie klik je op de volgende link: AnimalsFaith

zooplus.nl