Stichting nieuw thuis voor huisdieren

  
 
 
Welkom op de herplaatsingspagina van de
katten van de Snth.

Heeft u interesse in één van deze katten?
Neem dan contact op met onze herplaatsingsdienst.
Kijk voor het spreekurenoverzicht op de contact-pagina, te bereiken via het menu links. 
Krijgt u op een van deze nummers geen gehoor, spreek dan de voicemail in en u wordt zo spoedig mogelijk teruggebeld.

Klik op de pasfoto voor een link naar hun eigen (foto)pagina.

Milo

Milo is een gecastreerde rode (met witte accenten) kater, geboren 27-8-2008. Deze supergezellige kater houdt van een goed gesprek: praat je tegen hem, dan praat hij terug. Hij lijkt je dan echt te begrijpen. Is er visite, dan komt hij er knus bij zitten. Hij is beslist geen held met nieuwe dingen, maar is tegelijk ook weer erg nieuwsgierig. Spelen doet hij graag, met van allerlei dingetjes zoals blaadjes, insecten ed, ook kan hij lekker gek doen. Hij is eerder herplaatst, wegens allergie; was toen een binnenkat. Momenteel mag hij ook naar buiten, en hier geniet hij volop van, al blijft hij keurig in de buurt. Hij drinkt graag uit een glas water op tafel, speciaal voor hem neergezet. Hij is geen honden gewend. Hij heeft in zijn leven 2x een narcose gehad (castratie 2009, gebitsreiniging 2017), had bij beide complicaties na afloop, en heeft sinds vorig jaar een nierdieet. Deze knuffelkat is erg gesteld op contact met zijn mensen, en lijdt eronder als deze veel weg zijn. Dat is met zijn huidige baasjes het geval, ze gunnen hem beter. Milo is geplaatst)

Meissie

Meissie is een gesteriliseerde cyperse poes die geboren is op 30-4-2011. Ze is destijds gevonden als een verwaarloosd zwerfkitten en dat is waarschijnlijk de reden dat ze altijd een wat schrikkerig poesje is gebleven. Maar kent ze je eenmaal dan is ze echt een aanhankelijke en lieve schootpoes die alles goed vindt. Ze is graag in de buurt van haar baasje en is altijd in voor een goed gesprek. Ze woont momenteel samen met een andere kat waar het niet echt mee klikt. Ze is veel binnen maar ze is ook wel graag buiten. Ze is een (dichte) kattenbak gewend. Buiten jaagt ze op muizen en zelfs ook mollen maar ze is nooit langer dan een paar uurtjes weg. Honden vindt ze maar enge wezens, daar loopt ze met een hele grote boog omheen. Echt speels is ze niet maar veertjes aan een touwtje vindt ze vaak wel leuk. Herplaatsing is ivm een relatiebreuk, waardoor ze veel teveel alleen moet zijn.
Ze verblijft in Epe (Gelderland)

Speedy

Speedy is een gecastreerde kater geboren ca. september 2004. Een grote slanke knuffelkater, die heel baasgericht is en enorm kan genieten van aandacht. Als hij een tijdje geaaid wordt, kan hij van puur genoegen gaan kwijlen. Bekend bezoek wordt hartelijk verwelkomd, bij vreemd bezoek wacht hij eerst even af. Grappig is daarbij, dat -zoals wel vaker bij katten- hij mensen die niets met katten hebben erg interessant vindt. Kleine kinderen ontloopt hij liever, maar met grotere kinderen kan hij over het algemeen prima opschieten. Als hij de kans krijgt drinkt hij graag uit de toilet, evenals uit een emmer met chloorwater (oppassen dus). Hij stelt het op prijs om af en toe even in de tuin te mogen, maar is wel altijd snel terug. Ook vindt hij het leuk om af en toe even te spelen met een touwtje of hengeltje. Voor zijn bloeddruk heeft hij dagelijks een tabletje nodig, daar gaat het prima mee. Hij heeft niet zoveel met andere katten, kan dan ook wel wat bazig zijn. Speedy kan ook wel eens wat veel aandacht vragen maar laat zich daarin prima bijsturen (zo bleek in het gastgezin). Zijn baasje vindt dat echter moeilijk, vandaar herplaatsing. Hij verblijft in Delft